Skjult tannregulering på baksiden av tennene

Skjult tannregulering er en spesialtilpasset, fastsittende tannregulering som festes på baksiden av tennene. Denne typen tannregulering benyttes på voksne som ønsker en mindre synlig variant enn vanlig, fastsittende tannregulering på fremsiden av tennene. Tannregulering på baksiden av tennene gir raskt synlige forbedringer og er laget i et slankt og komfortabelt design. Skjult tannregulering på baksiden av tennene er den minst synlige tannreguleringen på markedet.

”Usynlig” tannregulering

Den minst synlige tannreguleringen på markedet er skjult på baksiden av tennene. Denne tannreguleringen er en vanlig, fast tannregulering som gir raske resultater. Tannreguleringen er utviklet i et slankt design som tar opp så lite plass i munnen som mulig.

 

Konsultasjon hos kjeveortoped

Denne behandlingen begynner med en konsultasjon hos en kjeveortoped. Kjeveortopeden er en tannlege som også er utdannet spesialist innen tannstilling og bitt. Ikke alle kjeveortopeder utfører denne behandlingen, så forhør deg på din Colosseumklinikk.

 

De aller fleste tannstillinger kan rettes opp med denne typen tannregulering og kjeveortopeden vurderer hvordan akkurat ditt tilfelle burde behandles. Kjeveortopeden benytter ulike metoder for ulike tannstillinger og tar hensyn til hvilket resultat du ønsker deg. I løpet av konsultasjonen anslår kjeveortopeden pris og behandlingstid for ønsket resultat.

 

Behandling med skjult tannregulering

Kjeveortopeden følger med på hvordan tennene beveger seg gjennom jevnlige oppfølgingstimer, og om tennene flytter på seg som planlagt. Tannreguleringen må også strammes med jevne mellomrom. Skjult tannregulering på baksiden av tennene gir raskt synlige endringer, og fordi den lages i et slankt design vil man tilpasse seg raskt til tannreguleringen.