Tannregulering for voksne

Tannregulering for voksne er tannreguleringer som nesten ikke synes. Disse tannreguleringene gir likevel gir raskt synlige resultater. Tannreguleringer for voksne er gjennomsiktige, eller festes på baksiden av tennene.

 

Gjennomsiktig tannregulering for voksne
Det finnes flere typer gjennomsiktige tannreguleringer for voksne. En type består av et sett med tettsittende skinner som byttes ut annenhver uke. En annen består av én skinne som har en justeringsmekanisme på baksiden. Gjennomsiktige tannreguleringer gir raskt resultater selv om endringene skjer skånsomt. Skinnene kan tas av mens man spiser eller pusser tennene, og dette gjør dem til de mest hygieniske tannreguleringene på markedet.

Denne behandlingen begynner med en konsultasjon hos en tannlege. De aller fleste tannstillinger kan rettes opp med gjennomsiktige tannreguleringer, men ikke alle. Tannlegen vurderer hvordan akkurat ditt tilfelle burde behandles, og anslår pris og behandlingstid. I løpet av konsultasjonen tar tannlegen ofte et avtrykk av tennene dine. Dette brukes til å utvikle en visuell fremstilling av hvordan tennene vil flytte på seg, og gir et inntrykk av hva det endelige resultatet vil bli. Les mer om gjennomsiktig tannregulering.

Tannregulering på baksiden av tennene
Den minst synlige typen fastsittende tannregulering festes på baksiden av tennene. Denne tannreguleringen gir raskt synlige forbedringer og er laget i et slankt og komfortabelt design.

Denne behandlingen begynner med en konsultasjon hos en kjeveortoped. De aller fleste tannstillinger kan rettes opp med denne typen tannregulering og kjeveortopeden vurderer hvordan akkurat ditt tilfelle burde behandles. Kjeveortopeden benytter ulike metoder for ulike tannstillinger og tar hensyn til hvilket resultat du ønsker deg. I løpet av konsultasjonen anslår kjeveortopeden pris og behandlingstid. Les mer om usynlig tannregulering.