Tannpleie

En tannpleier gjennomfører profesjonell tannrens, eller tannpleie. Jevnlig rens hos tannpleier - i kombinasjon med god munnhygiene - forebygger hull, sørger for at tennene beholder sin naturlige hvitfarge og holder tannkjøttet friskt.

 

Profesjonell tannpleie
Tannpleieren gjennomfører profesjonell tannrens av hver eneste tann. Under en profesjonell tannrens fjerner tannpleieren belegg og tannstein som det er vanskelig å fjerne selv hjemme. Det fører til at tennenes naturlige hvitfarge avdekkes, og tennene kan være flere nyanser hvitere etter en profesjonell rens. Jevnlig rens hos tannpleier er forebyggende, og sørger for å holde tennene og tannkjøttet friskt.

Den årlige undersøkelsen
Den årlige undersøkelsen kan gjennomføres hos både tannpleier og tannlege. Hos tannpleier kan rensen oppgraderes for et tillegg i pris. Våre tannpleiere stiller diagnoser og henviser til tannlege ved behov.

Tannpleie med tannregulering og implantat
Profesjonell tannrens lønner seg spesielt når man har tannregulering og implantat, som øker risikoen for tann- og tannkjøttproblemer. Tannpleier renser tennene der man ikke kommer til selv og gir instruksjon i hvordan man på egenhånd tar best mulig vare på tennene.