Dame med skallfasett

Skallfasett (porselensfasade)

En skallfasett er et porselensskall som festes over den synlige delen av tannen. En skallfasett er et godt alternativ hvis misfarging på tennene er vanskelig å fjerne, eller hvis tennene er slitte, står ujevnt eller har uønskede mellomrom. Skallfasetten vil være lik en frisk, naturlig tann og spesialtilpasses til dine tenner.

Hva er en skallfasett?

En skallfasett er et porselensskall som festes over den synlige delen av tannen. En skallfasett, eller porselensfasade som det også kalles, vil være lik en frisk, naturlig tann og spesialtilpasset til dine tenner.

Formen og fargen på porselensfasader blir spesialtilpasset akkurat deg og klargjøres i løpet av få uker. Porselen er likt naturlige tenner, og er et materiale tannkjøttet trives med. Det slipes litt av tannen for å få plass til fasaden som enkelt festes over den naturlige tannen din.

Når bruker man skallfasetter?

Skallfasetter er et godt alternativ hvis misfarging på tennene er vanskelig å fjerne, eller hvis tennene er slitte, står ujevnt eller har uønskede mellomrom. Det finnes mange alternativer for å få et enda penere smil, og tannlegen kan hjelpe deg å finne det beste for akkurat deg og dine tenner.

Les om tannbleking »