Et tannlegetilbud uten hull!

Tannlegefaget har forandret seg mye i løpet av de siste 10-15 årene. Teknologisk har det skjedd en revolusjon, og tannleger som har fulgt med i utviklingen har i dag langt bedre behandlingsmetoder enn de som holder seg til «de gode gamle» løsningene.

Tannlegeskrekk Forsidebilde
Colosseumklinikken består av over 50 tannklinikker og ca.1000 medarbeidere i Norden som alle kan tilby deg de beste og mest moderne metodene – enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner, eller kosmetisk tannpleie.

Fordi vi er Norges største tannlegeklinikk har vi ressurser til å investere i kostbart utstyr og kontinuerlig opplæring og etterutdanning. Vi er også mange tannleger og tannpleiere som hver dag deler erfaringer med hverandre, og denne samlede kompetansen er like viktig som utstyret vi bruker.

Colosseumklinikken er for alle – enten du er ung eller gammel – enten du har en alvorlig tannlidelse eller bare ønsker å pynte litt på tennene. Og uansett hvilken av Colosseumklinikkene du kommer til, vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse.

Hos oss kan du få time både på dag- og kveldstid, og vi har akutttjeneste når noe virkelig haster.

Du får alltid vite hva et inngrep koster før vi gjør noe, og du vil alltid få god informasjon om de forskjellige behandlingsalternativene som foreligger.

Dersom du ikke har en fast tannlege – eller kanskje går til en tannlege du lurer på om har «fulgt med i timen», da kan det være en god idé å kontakte din nærmeste Colosseumklinikk. Hos oss er du sikret en faglig dyktig og topp moderne tannbehandling – et komplett tannlegetilbud helt uten hull!