Om Colosseum Tannlege

Den første klinikken ble opprettet av en tannlege for over 30 år siden. I dag består Colosseum av over 130 nordiske tannklinikker. I Norge har vi over 30 klinikker som alle tilbyr det beste innen tannhelse.

 • Erfaring og kompetanse — Vår største styrke er våre medarbeidere. Vi rekrutterer de beste, og investerer mye i opplæring og etterutdanning av alle våre spesialister, tannleger og tannpleiere. Vi utgjør også det største fellesskapet av tannhelsepersonell i Norge, noe som forenkler tilgangen på kompetanse for ansatte. Alle våre klinikker er tilknyttet spesialister. Gjennom fellesskapet deles kompetanse og erfaringer både innad og på tvers av klinikkene.

 • Høy kvalitet og moderne utstyr — Fordi vi er den største tannlegekjeden i Norge har vi mulighet til å investere i moderne utstyr og ny teknologi. For deg som pasient betyr det at du får tilgang på det utstyret og den teknologien som gir deg den tryggeste og beste tannbehandlingen.

 • Pasienten i fokus — Vi gjør det vi kan for å gjøre din hverdag lettere. Vi har gjort det enkelt å bestille time online, og sørger for øyeblikkelig hjelp for alle som trenger det. Hvis den faste tannlegen ikke er tilgjengelig står det alltid en annen beredt.

 • Alltid åpent — Vi holder alltid åpent, hele året rundt. Våre klinikker er fordelt over hele landet og flere klinikker tilbyr tannlegetimer på kveldstid. Colosseums tannlegevakt på Majorstuen holder åpent i helger og helligdager for både gamle og nye pasienter. Uansett når problemet oppstår vil vi være tilgjengelige for deg.

 • Bedriftsavtale — Bedriftsavtalen er uten avgift, og gir alle ansatte den årlige tannlegesjekken til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Vi garanterer alltid time på dagen ved akutt behov og vår tannlegevakt på Majorstuen i Oslo holder åpent hele året - også i helger og helligdager. Bedriftsavtalen gjelder alle Colosseumklinikker landet over, så vi kan hjelpe deg uansett hvor i landet du befinner deg.

Administrasjonen

Ragnhild Hauge Waters

Administrerende Direktør Colosseum Norge

Mobil: +47 913 86 912
Mail: ragnhild@colosseum.no

Rikke Overgaard

Driftsdirektør Colosseum Norge

Mobil: +47 922 40 299
Mail: rikke@colosseum.no

Cecilie Grendar 

HR-direktør Colosseum Norge

Mobil: +47 975 73 020
Mail: cecilie.grendar@colosseum.no

Solfrid Lindahn

Senior HR- rådgiver Colosseum Dental Scandinavia AS

Mobil: +47 928 35 118
Mail: solfrid@colosseum.no

Pål Mørkved

VP Finance Colosseum Dental Scandinavia AS

Mobil: +47 958 43 365

Jon Steigedal

Business Controller Colosseum Dental Scandinavia AS

Mobil: +47 922 06 008
Mail: jon@colosseum.no

Maili Breisand

Controller Colosseum Dental Scandinavia AS

Mobil: 91330646
Mail: maili.breisand@colosseum.no

 

Siri Herud

Kurs- og administrasjonsansvarlig Colosseum Dental Scandinavia AS

Mobil: + 47 990 99 486
Mail: siri@colosseum.no

Sigmund Skaret

Teknisk Sjef Colosseum Norge

Mobil: +47 928 24 674
Mail: sigmund.skaret@colosseum.no

Espen Hartland

IT-sjef Colosseum Norge

Mail: espen@colosseum.no

Kjetil Kaland

Fagansvarlig Tannlege Colosseum Norge

Mail: kjetil.kaland@colosseum.no

Gard Lauvsnes

Gründer / Leder av Nordisk Odontologisk Råd

Mail: gard@colosseum.no

Vår visjon og våre interne verdier

 • Å gi moderne tannhelsetjenester med høy kvalitet til fordel for våre behandlere, ansatte og aksjonærer mens vi strever for kontinuerlig vekst og fremragelse.

  Lidenskap: Vi forstår og bryr oss om tannhelse. Lidenskap for tannhelsetjenester og den beste pasientopplevelsen er i hjertet av hvordan vi opererer.

  Menneskene: Vår aller største styrke er menneskene våre. Vi rekrutterer og beholder talenter ved å tillate dem å vokse, sørge for treningsmuligheter og belønning for deres bidrag.

  Entrepenørskap: Vi tenker alltid foretningsmessig, og fordi vi tar personlig eierskap jobber vi for å gi de beste resultatene på en effektiv, profesjonell og kostnadseffektiv måte.

  Kontinuerlig forbedring: Vi jobber for å være den beste i klassen, og ser alltid etter nye måter å forbedre oss på og forbli foran våre konkurrenter

  Enkelhet: Sunn fornuft, pågangskraft, og en pragmatisk tilnærming er viktig for oss.

  Samarbeid: Vi tror på å jobbe sammen som ett team gjennom åpen og uformell kommunikasjon. Vi vil bli bedømt etter kvaliteten på teamet vårt.