Åpningstider

Vi har nå stengt
mandag - fredag 08:00 - 16:00
lørdag - søndag Stengt

Kontaktinfo

Adresse:
Trenerys gt. 8, 3 etg
7042 Trondheim
Telefon:
73 80 78 80
E-post:
solsiden@colosseum.no

Velkommen til
Colosseum Solsiden

Colosseum Solsiden, tidligere Tannlegene på Solsiden, er en spesialistklinikk på Nedre Elvehavn. Vi tilbyr behandlinger innenfor maxillofacial kirurgi (kjevekirurgi), oral protetikk, periodonti (tannkjøttsykdom), endodonti (rotbehandling) og kjeveortopedi (tannregulering). I tillegg har klinikken tilknyttet egen radiolog, og vi utfører kjeve/ansiktsrøntgen ved hjelp av en av markedets mest avanserte CBCT maskiner.

Vi vil yte det beste for deg og dine tenner. Hos oss samarbeider spesialister i ulike grener ofte om kompliserte kasus, da vi har de fleste spesialitetene samlet under et tak. Teamet kan derfor diskutere ulike løsninger på dine problemer før behandlingen bestemmes i samråd med deg som pasient. Vi legger stor vekt på å informere deg om ulike muligheter og om selve behandlingen. Vårt mål er at du skal føle deg best mulig ivaretatt hos oss, og vi ønsker å gi deg best mulig diagnostikk og behandling ut ifra dine individuelle behov.

Vi tar imot pasienter både henvist fra andre tannleger og ved direkte kontakt.

Vi utfører kun behandling innenfor våre spesialområder, og vårt team er godkjent til å utføre implantatbehandling (både kirurgi og protetikk) ved trygdefinansiert behandling.

Vår nye nettside er under arbeid, og dersom du ønsker å bli bedre kjent med oss, henviser vi i mellomtiden til den eksisterende hjemmesiden http://tannsol.azurewebsites.net/ for mer informasjon.

Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen!

Tannleger / Spesialister

Klikk her for å se en oversikt over ansatte i denne klinikken.