Åpningstider

Vi har nå stengt
mandag - torsdag 08:00 - 16:00
fredag 08:00 - 15:00
lørdag - søndag Stengt

Kontaktinfo

Adresse:
Markveien 35 B
0554 Oslo
Telefon:
22 38 30 13
E-post:
grunerlokka@colosseum.no

Velkommen til
Colosseum Grünerløkka

Colosseumklinikken tannlege Grünerløkka ligger sentralt i Oslos hippeste område, vi har et har et fullverdig og moderne behandlingstilbud for hele familien.

Torggata Bad Tannlegesenter har fra 1. Januar 2016 blitt en del av Colosseum Grünerløkka og vi ønsker alle velkommen til oss i nye lokaler på Grünerløkka.

Vi er glade over at alle behandlerne fra Torggata Bad Tannlegesenter følger med over til oss og du som pasient vil bli innkalt til din vanlige behandler.
Vi ønsker tannlegene Lars Peder Huse, Nanne Daae, Øystein Langeland, tannpleier Agneta Lysell samt Lisa Gustafsson og Oda Weber velkommen til oss.

Colosseum tannlege Grünerløkka tilbyr blant annet: generell tannbehandling, estetisk tannbehandling, kjeveortopedi, kirurgi, periodonti, og  porselensfyllinger.

Invisalign behandling er en nesten usynlig tannregulering som kan utføres på klinikken. Invisalign retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset dine tenner.
Uansett hva slags behandling du kan trenge, setter vi aldri i gang noe før vi har diskutert det med deg – slik at du vet hvor omfattende inngrepet er og hva det kommer til å koste.

Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen!

Hilsen Colosseumklinikken.

Tjenester

Rotfylling Tannlegesjekk
Kosmetisk tannbehandling Tannfyllinger
Kroner Tannregulering
Tannimplantater Tannproteser
Bedøvelse Røntgen
Tanntrekking Tannlegeskrekk
Invisalign – usynlig regulering

Tannleger / Spesialister

Klikk her for å se en oversikt over ansatte i denne klinikken.