Invisalign - usynlig tannregulering for voksne

Invisalign er et alternativ for deg som ønsker en diskret tannregulering som raskt gir synlige resultater. Tannlegen anslår pris og behandlingstid i løpet av konsultasjonen, og kan utvikle en visuell fremstilling av hvordan tennene dine vil flytte på seg. Den første konsultasjonen er gratis. 

Smil med tennene
Invisalign består av et sett med avtagbare, gjennomsiktige skinner som nesten ikke synes. Invisalign-konsultasjonen er gratis, og alle som gjennomfører behandlingen vil få fremstilt en visuell animasjon som viser deg hvordan tennene dine vil bevege seg. Denne kan du følge med på fra telefonen, og tannlegen din kvalitetssikrer utviklingen gjennom jevnlige oppfølgingstimer. 

Det endelige resultatet
Noen ganger er det behov for å lage et par ekstra skinner for å få det resultatet man ønsker. Det er selvsagt inkludert i prisen for behandlingen, men betyr at du må ha på tannreguleringen litt lenger. Når behandlingen er ferdig festes en tynn metalltråd bak tennene som holder resultatet på plass. Alternativt kan siste skinne i behandlingen brukes om natten.