Invisalign - usynlig tannregulering for voksne

Invisalign er et alternativ for deg som ønsker en diskret tannregulering som raskt gir synlige resultater. Tannlegen anslår pris og behandlingstid i løpet av konsultasjonen, og kan utvikle en visuell fremstilling av hvordan tennene dine vil flytte på seg. Den første konsultasjonen er gratis. 

Hva er Invisalign?

Invisalign er en tannregulering for voksne som består av et sett med avtagbare, gjennomsiktige skinner som nesten ikke synes. Skinnene tas av når du spiser eller pusser tennene, noe som gjør Invisalign til den  mest hygieniske tannreguleringen på markedet.

Invisalign-behandlingen

Invisalign-konsultasjonen er gratis, og det tas bilder, røntgenbilder, digitale skanninger eller avtrykk som avgjør om Invisalign passer ditt behandlingsbehov. Når behandlingen skal igangsettes fremstilles en digital animasjon som viser deg hvordan tennene dine vil bevege seg. Denne kan du følge med på fra telefonen, og utviklingen kvalitetssikres gjennom jevnlige oppfølgingstimer hos tannlegen din. Disse er inkludert i prisen.

Du får utdelt et sett med gjennomsiktige Invisalign-skinner som er tilpasset dine tenner. Skinnene skal brukes hver dag for å oppnå det planlagte resultatet, og etter to uker skal du bytte til neste skinne.

Det endelige resultatet

Noen ganger er det behov for å lage et par ekstra skinner for å få det resultatet man ønsker. Det er selvsagt inkludert i prisen for behandlingen, men betyr at du må ha på tannreguleringen litt lenger. Når behandlingen er ferdig festes en tynn metalltråd bak tennene som holder resultatet på plass. Alternativt kan siste skinne i behandlingen brukes om natten. 

Hva koster Invisalign?

Prisen for usynlig tannregulering varierer med behandlingsgraden i hvert enkelttilfelle. Større behandlinger krever flere skinner og flere oppfølgingstimer. Ta din gratis konsultasjon på nærmeste Colosseum Tannlege for å fastslå nøyaktig pris for din behandling.

Les om porselensfasader »