Få et enda penere smil

Estetiske tannbehandlinger forbedrer tennenes utseende; fargen på tennene, reparasjon av små hakk eller gamle fyllinger og kroner, tannregulering for voksne og mye mer. Vi har estetiske tannbehandling i alle prisklasser. Spør oss hva vi kan gjøre for akkurat ditt smil.

Les mer om å få et enda penere smil

Eksempler på behandlinger som kan gjøre dine tenner enda vakrere er fyllingsterapi, kroneterapi, porselensfasader, tannpleie, tannbleking og tannregulering for voksne.

Fyllingsterapi reparerer små hakk, slitasjer, mellomrom og fyllinger du ikke liker med nye, fargetilpassede og slitesterke komposittfyllinger.

Kroneterapi reparerer slitte eller ødelagte tenner, eller erstatter gamle eller slitte kroner man har fra før. Kronen er spesialtilpasset til akkurat dine tenner, både form- og fargemessig.

Porselensfasader er et spesialtilpasset porselensskall som festes over den synlige delen av tannen. Fasader er et godt alternativ hvis misfarging på tennene er vanskelig å fjerne, eller tennene er slitte, står ujevnt eller har uønskede mellomrom.

Tannpleie utføres av en profesjonell tannpleier. Tannrens fjerner misfarging og tannstein på hver enkelt av tennene, og avdekker din naturlige hvitfarge, forebygger hull, og holder tannkjøttet friskt.

Tannbleking må alltid gjøres i samarbeid med tannlege for å unngå at tennene og tannkjøttet tar skade av behandlingen. Tannlegen sjekker om tennene tåler blekebehandlingen, og renser tennene rene for plakk og tannstein. Dette gir blekingen et optimalt og jevnt resultat. Blekeutstyret benyttes hjemme og består av spesialtilpassede blekeskinner og medfølgende blekemiddel.

Tannregulering for voksne synes ikke, og gir raskt resultater. Tannreguleringer for voksne er enten gjennomsiktige, eller festes på baksiden av tennene.