Colosseum Tannlege Trondheim Solsiden (spesialistklinikk)

Åpningstider

mandag - fredag 08:00 - 16:00
lørdag - søndag Stengt


Trenerys gt. 8, 3 etg
7042 Trondheim
73 80 78 80
solsiden@colosseum.no

Colosseum Tannlege Trondheim Solsiden er en moderne spesialistklinikk med lang erfaring, sentralt i Trondheim sentrum. Hos oss har vi spesialister innen kirurgi, protetikk, tannkjøttsykdommer, og rotfylling. Våre spesialister samarbeider om kompliserte kasus, og vi tar imot pasienter både med og uten henvisning.

Colosseum Tannlege Solsiden kan også tilby spesialprodukter som snorke/apnéskinner og behandling i narkose, og klinikken har et eget, avansert CBCT-røntgen og tilknyttet radiolog. Ved akutt behov hjelper vi deg på dagen. Vi holder til i flotte lokaler, med gode parkeringsmuligheter og kort gangavstand fra nærmeste bussholdeplass.

Spesialistklinikk

Colosseum Tannlege Solsiden er en spesialistklinikk som kun tilbyr spesialisttjenester. Ofte blir man henvist hit for blant annet rotfylling eller kirurgisk tannbehandling, men man kan også booke time selv for snorke-/apnébehandling eller andre spesialisttjenester.

Timebestilling

Time for konsultasjon eller oppfølging av snorke-/apnébehandling eller andre spesialisttjenester kan bestilles via e-post (solsiden@colosseum.no) eller på telefon 73807880.

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på spesialistklinikken Colosseum Tannlege Trondheim Solsiden. Velkommen til oss!