Colosseum Tannlege Trondheim Innherredsveien

Åpningstider

Vi har kveldstimer.
mandag, onsdag 08:00 - 19:00
tirsdag, torsdag 08:00 - 16:00
fredag 08:00 - 15:00
lørdag - søndag Stengt


Innherredsveien 7
7014 Trondheim
73 80 20 50
trondheim@colosseum.no

Colosseum i Innherredsveien i Trondheim er en flott, moderne klinikk sentralt i Trondheim sentrum. Hos oss har vi allmenntannleger, tannpleier, og spesialister innen kirurgi og tannregulering samlet på ett sted. Vi kan også tilby spesialprodukter som snorke/apnéskinner og tannregulering for voksne (gjennomsiktig tannregulering), og klinikken er utstyrt med et eget CBCT-røntgen med tilknyttet radiolog.

Vi kan også tilby behandling i narkose og ytterligere spesialistbehandling ved vår tilknyttede spesialistklinikk Colosseum Solsiden - kun et par minutters gange unna. Vi holder kveldsåpent helt til klokken 19:00 hver mandag og onsdag, og hjelper deg på dagen ved akutt behov.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (trondheim@colosseum.no) eller telefon 73802050.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Trondheim Innherredsveien tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Trondheim Innherredsveien. Velkommen til oss!