Colosseum Tannlege Solakrossen

Åpningstider

mandag, tirsdag, torsdag, fredag 08:00 - 16:00
onsdag 08:00 - 19:00
lørdag - søndag Stengt


Solakrossen 14
4050 Sola
51 21 68 00
post@solatann.nhn.no

Colosseum Tannlege Solakrossen er et stort og moderne tannhelsesenter med historie helt tilbake til 1952. Hos oss har vi allmenntannleger, spesialister i protetikk, kirurgi og tannkjøttsykdommer, samt tannpleiere. Vi har mulighet til å dekke et bredt spekter innen tannhelse – helt fra enkle renser og tannhelsesjekker til omfattende spesialistbehandling. Ved akutt behov hjelper vi deg på dagen.

Colosseum Solakrossen disponerer avansert og moderne utstyr, som interoral scanner og CBCT-røntgen med tilknyttet radiolog. Vi holder til i flotte lokaler på Solakrossen med gratis parkering og kort gangavstand fra nærmeste bussholdeplass.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (post@solatann.nhn.no) eller telefon 51216800.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Solakrossen tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Solakrossen. Velkommen til oss!