Colosseum Tannlege Sandvika

Åpningstider

mandag - fredag 08:00 - 16:00
lørdag - søndag Stengt


Rådmann Halmrastsvei 7
1338 Sandvika
67 52 24 80
sandvika@colosseum.no

Colosseum Tannlege Sandvika er en flott tannklinikk, midt i Sandvika sentrum. Hos oss har vi har mulighet til å dekke hele familiens tannhelsebehov, fra tannregulering til allmenn- og spesialisttjenester. Hos oss har vi allmenntannleger, tannpleiere, og spesialister innen kirurgi, rotfylling og tannregulering samlet på ett sted.

Colosseum Sandvika kan tilby spesialprodukter som snorke/apnéskinner og tannregulering for voksne (gjennomsiktig og på baksiden av tennene). Ved akutt behov hjelper vi deg på dagen. Vi holder til i flotte lokaler, med gratis parkering og kort gangavstand fra Sandvika stasjon.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (sandvika@colosseum.no) eller telefon 67522480.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Sandvika tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Sandvika. Velkommen til oss!