Colosseum Tannlege Majorstuen

Åpningstider

Timebestilling på kveldstid
mandag - onsdag 08:00 - 20:00
torsdag - fredag 08:00 - 16:00
lørdag - søndag Stengt

Tannlegevakt

Åpent alle helger og helligdager.
lørdag - søndag 09:00 - 15:00


Sørkedalsveien 10C
23 36 67 00
majorstuen@colosseum.no

Colosseum Tannlege Majorstuen er Norges største private tannklinikk, sentralt i Colosseum Senter på Majorstuen i Oslo. Hos oss har vi mulighet til å dekke hele familiens tannhelsebehov, fra tannregulering til allmenn- og spesialisttjenester.

Colosseum Majorstuen har allmenntannleger, tannpleiere, og spesialister innen tannregulering, kirurgi og rotfylling samlet på ett sted. Vi tilbyr spesialprodukter som behandling i intravenøs sedasjon, tannregulering for voksne, protetikk, snorke/apnéskinne, og klinikken har et eget CBCT-røntgen med tilknyttet radiolog.

Vi holder kveldsåpent mandag til onsdag og vi hjelper deg på dagen ved akutt behov. Vår tannlegevakt holder åpent i helger og helligdager året rundt. Vi holder til i moderne, flotte lokaler med tilgjengelig parkering, kun kort gangavstand fra Majorstuen T-banestasjon.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) eller tannbleking kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (majorstuen@colosseum.no) eller telefon 23366700.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Majorstuen tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Majorstuen. Velkommen til oss!