Colosseum Tannlege Majorstuen

Åpningstider

Timebestilling på kveldstid
mandag - onsdag 08:00 - 20:00
torsdag - fredag 08:00 - 16:00
lørdag - søndag Stengt

Tannlegevakt

Åpent alle helger og helligdager.
lørdag - søndag 09:00 - 15:00


Sørkedalsveien 10C
23 36 67 00
majorstuen@colosseum.no

Colosseum Tannlege Majorstuen er Norges største private tannklinikk, sentralt i Colosseum Senter på Majorstuen i Oslo. Hos oss har vi mulighet til å dekke hele familiens tannhelsebehov, fra tannregulering til allmenn- og spesialisttjenester.

Colosseum Majorstuen har allmenntannleger, tannpleiere, og spesialister innen tannregulering, kirurgi og rotfylling samlet på ett sted. Vi tilbyr spesialprodukter som behandling i intravenøs sedasjon, tannregulering for voksne, protetikk, snorke/apnéskinne, og klinikken har et eget CBCT-røntgen med tilknyttet radiolog.

Vi holder kveldsåpent mandag til onsdag og vi hjelper deg på dagen ved akutt behov. Vår tannlegevakt holder åpent i helger og helligdager året rundt. Vi holder til i moderne, flotte lokaler med tilgjengelig parkering, kun kort gangavstand fra Majorstuen T-banestasjon.

Bestill online

Bestill de tjenestene vi kan tilby online her eller send oss en mail, evt ring for andre bestillinger.

Tannhelsesjekk
Bleking
Bedriftstjeneste
Tannlegevakt

Bestill bleking for sommeren

Pris NOK 3500,-
Skal du først bleke tennen så gjør det ordentlig. Kun hos din tannlege får du et optimalt resultat. Vi undersøker først muligheten og gjennomfører deretter anbefalt bleking.
Hvis bleking ikke er mulig, betaler du kun for undersøkelse og røntgen. NOK 500,-

Bestill bleking


Tannhelsesjekk

Undersøkelse kun 980,-
Den årlige undersøkelsen kan gjennomføres hos både tannlege og tannpleier. En undersøkelse hos tannlege eller tannpleier avdekker skader på tennene eller behandlingsbehov, og den inkluderer 2 røntgenbilder samt en enkel rens av tennene.

Bestill sjekk

Våre ansatte på Colosseum Tannlege Majorstuen

Her finner du "din" tannlege og alle de andre som jobber på vår klinikk. Vi står alle klare for å hjelpe deg til bedre tannhelse og med det økt selvtillit. Velkommen skal du være.

Klinikkleder Majorstuen

Anniken Lærum