Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre

Åpningstider

mandag 07:30 - 18:00
tirsdag - torsdag 07:30 - 15:30
fredag 07:30 - 14:00
lørdag - søndag Stengt


Vestre Strandgate 42
4612 Kristiansand
38 12 06 66
vestre@colosseum.no

Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre ligger svært sentralt, midt i Kristiansand sentrum. Hos oss har vi allmenntannleger, tannpleier, og spesialister innen tannkjøttsykdommer. Vi kan også tilby spesialprodukter som snorke/apnéskinner og implantatbehandling på dagen, og og vi hjelper deg på dagen ved akutt behov.

Colosseum Kristiansand Vestre har lang erfaring med tannkjøttsykdommer og implantatbehandling, og er en av svært få tannklinikker som har mulighet til å gjennomføre rask implantatbehandling. Vi holder til i flotte lokaler med gode parkeringsmuligheter, kun få minutters gange fra Kristiansand stasjon.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (vestre@colosseum.no) eller telefon 38120666.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Kampanje for nye pasienter

Pris NOK 790,- for undersøkelse
Tannhelseundersøkelsen inkluderer enkel rens og røntgenbilder. Undersøkelsen kan utføres hos tannlege eller tannpleier, og anbefales å utføres årlig. 

Undersøkelse kan enkelt bestilles via online booking.

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Kristiansand Vestre. Velkommen til oss!