Colosseum Tannlege Kristiansand Nordmo

Åpningstider

mandag, onsdag, torsdag, fredag 08:00 - 15:30
tirsdag 08:00 - 20:00
lørdag - søndag Stengt


Industrigata 4
4632 Kristiansand
38095410
nordmo@colosseum.no

Colosseum Tannlege Kristiansand Nordmo er Sørlandets største tannlegesenter. Hos oss har vi allmenntannleger, tannpleiere og spesialister innen rotfylling, oralkirurgi og protetikk samlet på ett sted. Colosseum Nordmo har spesielt fokus på pasienter med tannlegeskrekk, og våre tannleger, tannpleiere og spesialister er kurset innen feltet.

Vi kan også tilby spesialprodukter som snorke/apnéskinner, tannregulering for voksne, utredning av dårlig ånde, og behandling i narkose og med lystgass. Vi holder til i flotte lokaler med gratis parkering, og hjelper deg på dagen ved akutt behov.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (nordmo@colosseum.no) eller telefon 38095410.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Kristiansand Nordmo tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Kristiansand Nordmo. Velkommen til oss!