Colosseum Tannlege Jessheim

Åpningstider

mandag, onsdag 08:00 - 16:15
tirsdag 08:00 - 17:45
torsdag - fredag 08:00 - 16:00
lørdag - søndag Stengt


Ringveien 23
2066 Jessheim
67 02 42 20 
jessheim@colosseum.no

Colosseum Tannlege Jessheim ligger sentralt på Jessheim. Hos oss har vi allmenntannleger, tannpleier, og spesialister innen tannregulering og kirurg. Fordi vi har et stort, faglig felleskap på klinikken har vi muligheten til å dekke hele familiens tannhelsebehov - fra tannregulering til allmenn- og spesialisttjenester.

Vi kan også tilby spesialprodukter som snorke/apnéskinner og tannregulering for voksne (gjennomsiktig og på baksiden av tennene). Ved akutt behov hjelper vi deg på dagen. Vi holder til i flotte, moderne lokaler med gratis parkering og kort gangavstand fra Jessheim stasjon.

Timebestilling

Øyeblikkelig hjelp, time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) samt bleking kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (jessheim@colosseum.no) eller telefon 67024220.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Jessheim tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Kampanje på tannbleking
til 3200,- (ord. pris. 4500,-)

Tannbleking inkluderer tannsjekken (med 2 røntgenbilder & enkel rens), samt en blekepakke bestående av 2 spesialtilpassede blekeskinner og 2 blekeampuller. Hvis bleking ikke mulig, koster konsultasjonen 690,-

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Jessheim. Velkommen til oss!