Colosseum Tannlege Gulskogen

Åpningstider

mandag, onsdag, torsdag 08:00 - 16:00
tirsdag 10:00 - 18:00
fredag 08:00 - 13:00
lørdag - søndag Stengt


Guldlisten 35
3048 Drammen (Gulskogen senter) 
32 83 96 45
gulskogen@colosseum.no

Colosseum Tannlege Gulskogen er en veletablert klinikk sentralt i Gulskogen kjøpesenter i Drammen. Hos oss har vi allmenntannleger og tannpleier med mange års erfaring. Ved behov kan vi også tilby ytterligere spesialistbehandling ved våre tilknyttede Colosseumklinikker i Drammen sentrum, Sandvika, Lillestrøm og Majorstuen.

Vi har lang erfaring med estetisk tannbehandling og pasienter med tannlegeskrekk, og vi jobber i pasientens tempo. Som alltid følger det selvfølgelig med en goodiebag i den årlige undersøkelsen, og vi hjelper deg på dagen ved akutt behov. Vi holder til i flotte, nyoppussede lokaler, med gratis parkering og kort gangavstand fra Gulskogen stasjon og nærmeste bussholdeplass.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (gulskogen@colosseum.no) eller telefon 32839645.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Gulskogen tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Gulskogen. Velkommen til oss!