Colosseum Tannlege Fredrikstad

Åpningstider

mandag, onsdag, torsdag, fredag 08:00 - 16:00
tirsdag 08:00 - 18:00
lørdag - søndag Stengt


Nygaardsgata 49/51
1607 Fredrikstad
69 31 24 24
fredrikstad@colosseum.no

Colosseum Tannlege Fredrikstad er en moderne tannklinikk, sentralt i Nygaardsgaten i Fredrikstad sentrum. Hos oss har vi allmenntannleger, tannpleiere, og spesialister innen kirurgi og tannregulering. Vi tilbyr også spesialprodukter som tannregulering for voksne (tannregulering på baksiden av tennene), og HELFO-godkjent implantatprotetikk.

Ved akutt behov hjelper vi deg på dagen. Vi kan også tilby behandling i narkose og ytterligere spesialistbehandling ved vår tilknyttede spesialistklinikk Colosseum Fredrikstad Private - kun et par minutters gange unna. Vi holder til i flotte lokaler med gangavstand fra Fredrikstad stasjon og fergeleie, og gode parkeringsmuligheter.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (fredrikstad@colosseum.no) eller telefon 69312424.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Fredrikstad tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Fredrikstad. Velkommen til oss!