Colosseum Tannlege Fredrikstad Private

Åpningstider

mandag 08:00 - 19:00
tirsdag - fredag 08:00 - 16:00
lørdag - søndag Stengt


Farmannsgate 2
1607 Fredrikstad
69 36 88 00
fredrikstadprivate@colosseum.no

Colosseum Tannlege Fredrikstad Private er en stor tannklinikk, sentralt Farmannsgate i Fredrikstad sentrum. Hos oss har vi har mulighet til å dekke hele familiens tannhelsebehov, fra allmenn- til spesialisttjenester. Hos oss har vi allmenntannleger som har spesialisert seg innen estetisk tannbehandling og tannregulering for voksne, og spesialister innen protetikk og kirurgi.

I tillegg til tannregulering for voksne (gjennomsiktig tannregulering), kan vi også tilby spesialprodukter som tannbehandling i narkose. Klinikken er utstyrt med eget, avansert CBCT-røntgen med tilknyttet radiolog, og vi hjelper deg på dagen ved akutt behov. Vi holder til i flotte lokaler med gangavstand fra Fredrikstad stasjon og fergeleie, og gode parkeringsmuligheter.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (fredrikstadprivate@colosseum.no) eller telefon 69368800.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Fredrikstad Private tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Fredrikstad Private. Velkommen til oss!