Colosseum Tannlege Bergen Rosenkrantz

Åpningstider

mandag, tirsdag, onsdag, fredag 08:00 - 16:00
torsdag 08:00 - 21:00
lørdag - søndag Stengt


Rosenkrantzgate 3
5003 Bergen
55 30 04 50
rosenkrantz@colosseum.no

Colosseum Tannlege Bergen Rosenkrantz – tidligere Rosenkrantz Tannlegesenter – er et moderne tannlegesenter midt i Bergen sentrum. Hos oss har vi flere allmenntannleger med mange års erfaring. Colosseum Tannlege Bergen Rosenkrantz spesielt fokus på pasienter med tannlegeskrekk, og vi har tannleger som er spesialutdannet innen feltet.

Vi kan også tilby spesialprodukter som lystgass, og hos oss utføres all tannbehandling med fokus på estetikk og smertefrihet. Vi holder til i flotte og trivelige lokaler  kun ett minutts gange fra torget i Bergen, og vi hjelper deg på dagen ved akutt behov.

Timebestilling

Time for undersøkelse (inklusive enkel rens og røntgen) kan bestilles gjennom vår online booking. For annet, benytt e-post (post@rosenkrantztannlegesenter.no) eller via telefon 55300450.

Bedriftsavtale

Colosseum Tannlege Bergen Rosenkrantz tilbyr kosnadsfri bedriftsavtale. Bedriftsavtalen gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. Les mer om bedriftsavtalen her

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på Colosseum Tannlege Rosenkrantz. Velkommen til oss!