Colosseum Tannlege Ålesund (spesialistklinikk)

Åpningstider

mandag - torsdag 08:00 - 16:00
fredag 08:00 - 15:00
lørdag - søndag Stengt


Daaeskogen Næringsbygg
Langelandsveien 17
6010 Ålesund
70 15 26 30
aalesund@colosseum.no

Colosseum Tannlege Ålesund er en stor spesialistklinikk, sentralt på Moa i Ålesund. Hos oss har vi dyktige kjeveortopeder med lang spesialisterfaring innen tannregulering, og ytterligere spesialister innen kirurgi og rotfylling. Vi kan også tilby spesialprodukter som tannregulering for voksne (gjennomsiktig og på baksiden av tennene), og snorke/apnéskinner.

Hos oss får hver pasient en grundig vurdering, og vi tar godt vare på hver enkelt pasient. Ved akutt behov hjelper vi deg på dagen. Vi holder til i moderne, flotte lokaler med heis og gratis parkering rett utenfor bygget.

Spesialistklinikk

Colosseum Tannlege Ålesund er en spesialistklinikk, som kun tilbyr spesialisttjenester. Ofte blir man henvist hit for blant annet kirurgisk tannbehandling, men man kan også booke time selv for snorke-/apnébehandling, samt tannregulering til både barn og voksne.

Timebestilling

Time for konsultasjon eller oppfølging av snorke-/apnébehandling eller tannregulering kan bestilles via e-post (aalsund@colosseum.no) eller på telefon 70152630.

Våre medarbeidere

Her finner du din behandler og alle andre som jobber på spesialistklinikken Colosseum Tannlege Ålesund. Velkommen til oss!