Apollonia Tannklinikk i Ålesund blir en del av Colosseum Tannlege

Tannlegene Fredrik Skodje og Nils Jørgen Selliseth opprettet Apollonia Tannklinikk i Ålesund sentrum for nesten 20 år siden. Siden da har klinikken hatt hele 35.000 pasienter, og klinikken er i dag Norges største frittstående tannklinikk. I fjor omsatte Appollonia Tannklinikk 83 millioner kroner.

Ønsker å satse større
Tannlegene Nils Jørgen Selliseth (t.v) og Fredrik Skodje (t.h).

Driften på Apollonia Tannklinikk vil fortsette som før, men klinikken skal gjennom en opprustning. Til Sunnmørsposten forteller Fredrik Skodje at ” Salget sørger for at klinikken kan vokse enda mer”. Han peker på store endringer i tannhelsemarkedet, og ønsker å profesjonalisere klinikken for å vokse enda mer.

– Avtalen med Colosseumklinikken gir oss mulighet til å satse enda større på å gi pasientene våre et bredt og godt tannhelsetilbud. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Fredrik Skodje og Nils Jørgen Selliseth i en pressemelding.