Bli en del av Colosseum Tannlege

Jobbe hos oss

 • Etterutdanning ved Colosseum Academy — Etterutdanning er et av våre viktigste satsningsområder. For å systematisere etterutdanningen av våre ansatte startet vi etterutdanningsprogrammet Colosseum Academy. Med Colosseum Academy arrangerer vi tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet. Vi har blant annet holdt flere sertifiseringskurs for Invisalign, rotfyllingskurs med ledende rotfyllingsspesialist Gilberto Debelian, og spesialistsamlinger med live operasjon med kirurger fra Maloklinikken i Lisboa samt estetikkurs av Tif Qureshi, tidligere president av British Academy of Cosmetic Dentistry mm.

 • Skandinavias største faglige fellesskap — Colosseum Tannlege er Skandinavias ledende leverandør av tannhelsetjenester. Vi består av over 30 norske tannklinikker, og mange hundre ansatte. Vi utgjør dermed det aller største fellesskapet av tannhelsepersonell i Norge. Det forenkler tilgangen på kompetanse for alle våre ansatte, og alle Colosseums klinikker er tilknyttet spesialister. Gjennom fellesskapet deles kompetanse og erfaringer både innad og på tvers av klinikkene.

Tannlegeassistent Bodø

Colosseum Tannlege Bodø søker en tannlegeassistent til en 100 %  vikariat stilling, med muligheter for fast ansettelse.

Se stillingen på Finn.no

HR Direktør

Colosseumklinikkens største styrke er medarbeiderne. Selskapet rekrutterer og beholder de beste ved å tillate dem å vokse, gir opplæringsmuligheter og anerkjenner/ belønner innsats, og en solid HR-funksjon er således en sentral ressurs.

Se stillingen på Finn.no


Klinikkleder Drammen

Colosseumklinikken vil videreføre sin satsning og utvikling av selskapets markedsposisjon, og søker nå leder av klinikken i Drammen. Stillingen rapporterer til Regionsleder Østlandet.

Se stillingen på Finn.no

Regionsleder Midt- og Nord Norge

Med bakgrunn i den veksten Colosseumklinikken har hatt de siste årene samt planer for videre vekst fremover, er det besluttet å forsterke organisasjonen gjennom rekruttering av Regionsleder.

Se stillingen på Finn.no

Selge din praksis

 • Din tannlegepraksis kan være mye verdt for deg hvis du selger mens du fremdeles praktiserer som tannlege. Realiser dine midler og utvid ditt faglige og sosiale arbeidsmiljø samtidig som du ikke behøver å tenke på investeringer i dyrt utstyr og administrasjonskostnader. Vi ivaretar dine ansatte og gir deg muligheten til å få din yrkesmessige hverdag mer behagelig – uten driftsansvar.

  Colosseum kan tilby flere økonomiske modeller:

  • Høyere verdi på din praksis med videre samarbeidsavtale. Få betalt for din tannlegepraksis mens du enda praktiserer som tannlege.
  • Løsning med tanke på generasjonsskifte.
  • Salg av din praksis/kartotek.

  Enklere hverdag for deg gjennom Colosseum:

  • Slippe ansvar for personal og administrasjon.
  • Større fleksibilitet for deg i daglig drift.
  • Colosseum står for investeringer og oppgraderinger av utstyr.
  • Bredt solid fagmiljø og ansatte med høy kompetanse.