Bli en del av Colosseum Tannlege

Jobbe hos oss

  • Etterutdanning ved Colosseum Academy — Etterutdanning er et av våre viktigste satsningsområder. For å systematisere etterutdanningen av våre ansatte startet vi etterutdanningsprogrammet Colosseum Academy. Med Colosseum Academy arrangerer vi tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet. Vi har blant annet holdt flere sertifiseringskurs for Invisalign, rotfyllingskurs med ledende rotfyllingsspesialist Gilberto Debelian, og spesialistsamlinger med live operasjon med kirurger fra Maloklinikken i Lisboa samt estetikkurs av Tif Qureshi, tidligere president av British Academy of Cosmetic Dentistry mm.

  • Skandinavias største faglige fellesskap — Colosseum Tannlege er Skandinavias ledende leverandør av tannhelsetjenester. Vi består av over 30 norske tannklinikker, og mange hundre ansatte. Vi utgjør dermed det aller største fellesskapet av tannhelsepersonell i Norge. Det forenkler tilgangen på kompetanse for alle våre ansatte, og alle Colosseums klinikker er tilknyttet spesialister. Gjennom fellesskapet deles kompetanse og erfaringer både innad og på tvers av klinikkene.

Tannlegeassistent Tromsø

Vi søker etter en tannlegeassistent til en 100% stilling til vår klinikk i Tromsø

 

Se stillingen på Finn.no

Allmenntannlege Vestby

Vi søker etter en allmenntannlege til vår klinikk i Vestby.

Se stillingen på Finn.no

Tannhelsesekretær til spesialistklinikk på Solsiden

Vi søker en dyktig og engasjert Tannhelsesekretær til vår spesialistklinikk i Trondheim

 

Se stillingen på Finn.no

Tannpleiere til Apollonia Ålesund

 

Til 100% stilling som Tannpleier ønsker vi en glad og engasjert kollega til et team som har det gøy på jobb og gjør hverandre gode.

Se stillingen på Finn.no

Selge din praksis

  • Vi vet verdien av din tannlegepraksis. Din tannlegepraksis kan være mye verdt for deg hvis du selger mens du fremdeles praktiserer som tannlege. Realiser dine midler og utvid ditt faglige og sosiale arbeidsmiljø samtidig som du ikke behøver å tenke på investeringer i dyrt utstyr og administrasjonskostnader. Vi ivaretar dine ansatte og gir deg muligheten til å få din yrkesmessige hverdag mer behagelig – uten driftsansvar.

Flere økonomiske modeller

  • Høyere verdi på din praksis med videre samarbeidsavtale. Få betalt for din tannlegepraksis mens du enda praktiserer som tannlege.
  • Løsning med tanke på generasjonsskifte.
  • Salg av din praksis/kartotek.

En enklere hverdag

  • Slippe personal- og administrasjonsansvar.
  • Større fleksibilitet for deg i daglig drift.
  • Colosseum står for investeringer og oppgraderinger av utstyr.
  • Bredt solid fagmiljø og ansatte med høy kompetanse.