Bli en del av Colosseum Tannlege

Jobbe hos oss

  • Etterutdanning ved Colosseum Academy — Etterutdanning er et av våre viktigste satsningsområder. For å systematisere etterutdanningen av våre ansatte startet vi etterutdanningsprogrammet Colosseum Academy. Med Colosseum Academy arrangerer vi tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet. Vi har blant annet holdt flere sertifiseringskurs for Invisalign, rotfyllingskurs med ledende rotfyllingsspesialist Gilberto Debelian, og spesialistsamlinger med live operasjon med kirurger fra Maloklinikken i Lisboa samt estetikkurs av Tif Qureshi, tidligere president av British Academy of Cosmetic Dentistry mm.

  • Skandinavias største faglige fellesskap — Colosseum Tannlege er Skandinavias ledende leverandør av tannhelsetjenester. Vi består av over 30 norske tannklinikker, og mange hundre ansatte. Vi utgjør dermed det aller største fellesskapet av tannhelsepersonell i Norge. Det forenkler tilgangen på kompetanse for alle våre ansatte, og alle Colosseums klinikker er tilknyttet spesialister. Gjennom fellesskapet deles kompetanse og erfaringer både innad og på tvers av klinikkene.

Tannlegeassistent

Vi søker etter en tannlegeassistent til en 100% stilling til vår klinikk i Tromsø

 

Se stillingen på Finn.no

Klinikkleder Apollonia

For å videreutvikle vår markedsposisjon søker vi nå ny klinikkleder. 
Apollonia Tannklinikk er Norges største tannklinikk og ligger sentralt til i Ålesund sentrum. Klinikken har et helhetlig tannhelsetilbud samlet på ett sted og har åpent syv dager i uken. Vi holder til i store, flotte lokaler med kort avstand til kollektivtransport og har gode parkeringsmuligheter. 

 

Se stillingen på Finn.no

Allmenntannlege

Vi søker etter allmenntannlege som kan vikariere 3 dager pr uke ved vår klinikk på Sotra utenfor Bergen.

 

Se stillingen på Finn.no

Allmenntannlege Drammen og Vestby

Til hver av våre klinikker i Vestby og Drammen søker vi en nyutdannet tannlege eller tannlege med noen års erfaring og som ønsker å arbeide i team. Vi har moderne, trivelige klinikker med oppdatert utstyr og tilbyr gode utviklingsmuligheter. Alle våre klinikker ligger sentralt til og nær offentlige transportmuligheter:

Se stillingen på Finn.no

Selge din praksis

  • Vi vet verdien av din tannlegepraksis. Din tannlegepraksis kan være mye verdt for deg hvis du selger mens du fremdeles praktiserer som tannlege. Realiser dine midler og utvid ditt faglige og sosiale arbeidsmiljø samtidig som du ikke behøver å tenke på investeringer i dyrt utstyr og administrasjonskostnader. Vi ivaretar dine ansatte og gir deg muligheten til å få din yrkesmessige hverdag mer behagelig – uten driftsansvar.

Flere økonomiske modeller

  • Høyere verdi på din praksis med videre samarbeidsavtale. Få betalt for din tannlegepraksis mens du enda praktiserer som tannlege.
  • Løsning med tanke på generasjonsskifte.
  • Salg av din praksis/kartotek.

En enklere hverdag

  • Slippe personal- og administrasjonsansvar.
  • Større fleksibilitet for deg i daglig drift.
  • Colosseum står for investeringer og oppgraderinger av utstyr.
  • Bredt solid fagmiljø og ansatte med høy kompetanse.