Bli en del av Colosseum Tannlege

Jobbe hos oss

  • Etterutdanning ved Colosseum Academy — Etterutdanning er et av våre viktigste satsningsområder. For å systematisere etterutdanningen av våre ansatte startet vi etterutdanningsprogrammet Colosseum Academy. Med Colosseum Academy arrangerer vi tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet. Vi har blant annet holdt flere sertifiseringskurs for Invisalign, rotfyllingskurs med ledende rotfyllingsspesialist Gilberto Debelian, og spesialistsamlinger med live operasjon med kirurger fra Maloklinikken i Lisboa samt estetikkurs av Tif Qureshi, tidligere president av British Academy of Cosmetic Dentistry mm.

  • Skandinavias største faglige fellesskap — Colosseum Tannlege er Skandinavias ledende leverandør av tannhelsetjenester. Vi består av over 30 norske tannklinikker, og mange hundre ansatte. Vi utgjør dermed det aller største fellesskapet av tannhelsepersonell i Norge. Det forenkler tilgangen på kompetanse for alle våre ansatte, og alle Colosseums klinikker er tilknyttet spesialister. Gjennom fellesskapet deles kompetanse og erfaringer både innad og på tvers av klinikkene.

HR-Direktør

En solid HR-funksjon er en sentral ressurs i Colosseum Tannlege. HR-Direktørens ansvar er å lede og utvikle HR-arbeidet i selskapet, hvor rekruttering og employer-branding er viktige områder.

Se stillingen på Finn.no

Klinikkleder Drammen

Colosseumklinikken vil videreføre sin satsning og utvikling av selskapets markedsposisjon, og søker nå leder av klinikken i Drammen. Stillingen rapporterer til Regionsleder Østlandet.

Se stillingen på Finn.no

Tannhelsesekretær

Vi har ledig 100% stilling tannhelsesekretær ved vår klinikk i Tromsø

Se stillingen på Finn.no

Vikariat tannpleier

Vår dyktige tannpleier i Tromsø går ut i permisjon og vi søker i den anledning etter en vikar for et engasjement fra 1. oktober 2018 (med mulighet for noe tidligere oppstart) til 1. september 2019 (med mulighet for forlengelse).

Se stillingen på Finn.no

Tannpleier

Vår dyktige tannpleier ved vår spesialistklinikk på Solsiden i Trondheim går ut i permisjon til høsten og vi søker i den anledning etter en vikar for et 60 % engasjement fra 1. oktober 2018 til 1. august 2019. Det er mulighet for fast ansettelse etter endt periode. I tillegg tilbyr vi 40 % fast stilling ved vår allmennklinikk i Innherredsveien som ligger 2 min gangavstand fra Solsiden.

Er du interessert i å kombinere disse to stillingen kan vi frem til 1. august 2019 tilby 100 % stilling.

Se stillingen på Finn.no

Allmentannleger

Vi søker allmenntannleger til våre moderne tannklinikker på Østlandet.  Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser til den rette tannlegen, samt gode utviklingsmuligheter i et spennende tverrfaglig miljø. For å kunne søke må du beherske norsk både skriftlig og muntlig, samt ha norsk autorisasjon som tannlege.

Høres dette interessant ut, send søknad med CV til solfrid@colosseum.no.
Søknadsfrist: snarest, etter avtale. Spørsmål vedr. engasjementet kan rettes adm. direktør Ragnhild Hauge Waters på tlf. 913 86 912.

Regionsleder Midt- og Nord-Norge

Regionsleder vil ha ansvaret for oppfølging av klinikker i Midt- og Nord Norge og skal sikre at disse oppnår sitt potensiale operasjonelt og markedsmessig.

Se stillingen på Finn.no

Selge din praksis

  • Vi vet verdien av din tannlegepraksis. Din tannlegepraksis kan være mye verdt for deg hvis du selger mens du fremdeles praktiserer som tannlege. Realiser dine midler og utvid ditt faglige og sosiale arbeidsmiljø samtidig som du ikke behøver å tenke på investeringer i dyrt utstyr og administrasjonskostnader. Vi ivaretar dine ansatte og gir deg muligheten til å få din yrkesmessige hverdag mer behagelig – uten driftsansvar.

Flere økonomiske modeller

  • Høyere verdi på din praksis med videre samarbeidsavtale. Få betalt for din tannlegepraksis mens du enda praktiserer som tannlege.
  • Løsning med tanke på generasjonsskifte.
  • Salg av din praksis/kartotek.

En enklere hverdag

  • Slippe personal- og administrasjonsansvar.
  • Større fleksibilitet for deg i daglig drift.
  • Colosseum står for investeringer og oppgraderinger av utstyr.
  • Bredt solid fagmiljø og ansatte med høy kompetanse.