Bli en del av Colosseum Tannlege

Jobbe hos oss

  • Etterutdanning ved Colosseum Academy — Etterutdanning er et av våre viktigste satsningsområder. For å systematisere etterutdanningen av våre ansatte startet vi etterutdanningsprogrammet Colosseum Academy. Med Colosseum Academy arrangerer vi tidsriktige interne og eksterne kurs med høy kvalitet. Vi har blant annet holdt flere sertifiseringskurs for Invisalign, rotfyllingskurs med ledende rotfyllingsspesialist Gilberto Debelian, og spesialistsamlinger med live operasjon med kirurger fra Maloklinikken i Lisboa samt estetikkurs av Tif Qureshi, tidligere president av British Academy of Cosmetic Dentistry mm.

  • Skandinavias største faglige fellesskap — Colosseum Tannlege er Skandinavias ledende leverandør av tannhelsetjenester. Vi består av over 30 norske tannklinikker, og mange hundre ansatte. Vi utgjør dermed det aller største fellesskapet av tannhelsepersonell i Norge. Det forenkler tilgangen på kompetanse for alle våre ansatte, og alle Colosseums klinikker er tilknyttet spesialister. Gjennom fellesskapet deles kompetanse og erfaringer både innad og på tvers av klinikkene.

Controller

Til hovedkontoret i Oslo søker vi: 

CONTROLLER

 

Se stillingen på Finn.no

Allmentannleger

Vi søker allmenntannleger til våre moderne tannklinikker på Østlandet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode utviklingsmuligheter i et spennende, tverrfaglig miljø. Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig, og ha norsk autorisasjon som tannlege.

Send søknad med CV til solfrid@colosseum.no. Søknadsfrist: snarest, etter avtale. Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til adm. direktør Ragnhild Waters på 91 38 69 12.

Vikariat tannpleier

Vår dyktige tannpleier ved vår spesialistklinikk på Solsiden i Trondheim går ut i permisjon. Vi søker en vikar for et 60 % engasjement fra 1. oktober 2018 til 1. august 2019. Det er mulighet for fast ansettelse etter endt periode, og 40 % fast stilling ved vår allmennklinikk i Innherredsveien som ligger 2 minutters gangavstand fra Solsiden. Er du interessert i å kombinere disse to stillingene kan vi frem til 1. august 2019 tilby 100 % stilling.

Se stillingen på Finn.no

Selge din praksis

  • Vi vet verdien av din tannlegepraksis. Din tannlegepraksis kan være mye verdt for deg hvis du selger mens du fremdeles praktiserer som tannlege. Realiser dine midler og utvid ditt faglige og sosiale arbeidsmiljø samtidig som du ikke behøver å tenke på investeringer i dyrt utstyr og administrasjonskostnader. Vi ivaretar dine ansatte og gir deg muligheten til å få din yrkesmessige hverdag mer behagelig – uten driftsansvar.

Flere økonomiske modeller

  • Høyere verdi på din praksis med videre samarbeidsavtale. Få betalt for din tannlegepraksis mens du enda praktiserer som tannlege.
  • Løsning med tanke på generasjonsskifte.
  • Salg av din praksis/kartotek.

En enklere hverdag

  • Slippe personal- og administrasjonsansvar.
  • Større fleksibilitet for deg i daglig drift.
  • Colosseum står for investeringer og oppgraderinger av utstyr.
  • Bredt solid fagmiljø og ansatte med høy kompetanse.