Mange mennesker i Norge har følt på og kan til tider føle redsel eller ubehag når man skal til tannlegen. Men dette dreier seg om 5-10% av Norges befolkning.

Vi i Colosseumklinikken tar dette på alvor da ingen skal unødig gå med et ubehag eller føle en redsel for tannbehandling, når de er hos oss.

Vi tilbyr derfor flere forskjellige behandlingsformer for å nettopp komme tannlegeskrekken til livs.

Våre behandlingsmåter for å løse opp i disse spenningene er at pasienten sover gjennom selve behandlingen eller man tilfører smertelindring eller bedøvelse.

All form for tannbehandling hos oss skal være problemfri, smertefri og de teknikkene vi benytter for å tilfredsstille hver og en av våre pasienter er nøye testet og personlig tilrettelagt for hver enkelt.

Det vanlige begrepet på redsel for å gå til tannlegen er tannlegeskrekk. Dette er en redsel eller et ubehag man kan føle på i alle aldre. Jenter og gutter, barn og voksne kan ha tannlegeskrekk. Det viktigste vi som tannleger kan gjøre er å sørge for å løse opp i disse følelsene og sørge for at du opplever tannlegebehandlingen som smertefri, effektiv og tilpasset dine behov. Det er du som er sjefen så dine innspill er viktige for oss.

Ved spesielle behandlinger kan det søkes om refusjon. Prisen på de forskjellige behandlingene får du ved å kontakte oss. Ta kontakt så hjelper vi deg til en problemfri tannbehandling.

Vi ønsker gamle og nye pasienter velkommen!