Estetisk-tannpleie

Estetisk tannpleie

De fleste ønsker et pent smil, og tennene er en viktig del av det. Det kan være mange forskjellige grunner til at du kanskje ikke er helt fornøyd med perleraden i dag. Noen har store mellomrom mellom tennene, de kan være misfarget av røyk, kaffe og rødvin eller så er de ikke riktig hvite nok.

Estetisk tannbehandling handler om forbedring og justering av tennenes utseende. Både farge og form kan forbedres hos oss på Colosseumklinikken og det er mange behandlinger som vil løse problemene for deg.

Tannbleking

Tannbleking har blitt populært de siste årene og for noen holder det med denne behandlingen. Hvor hvite tennene dine blir etter behandlingen avhenger av flere faktorer. Hvor hvite tenner du hadde fra før, alder og type misfarging vil påvirke resultatet, og her er det rom for store individuelle tilpasninger.

Behandlingene er helt smertefrie og effekten kan vare opp til 5 år med godt vedlikehold,

Ta gjerne kontakt med oss for å snakke mer om tannbleking.

Skallfasetter

Skallfasetter brukes der man har behov for å justere tannens form. De består av et tynt lag av porselen og vil være den synlige delen av tannen. De er svært tynne og limes på den opprinnelige tannen etter forberedende behandling. Dette gir deg sterke tenner med et naturlig utseende.

Ta gjerne kontakt med oss for å se om skallfasetter kan være noe for deg.

Kroner

Noen tenner er så skadet at de trenger en krone. Det kan være at det er lite igjen av den opprinnelige tannen og derfor er det fornuftig med innsetting av en krone. Kroner kommer i flere forskjellige utførelser. Noen har en kjerne av metall med porselen utenpå, mens andre er helkeramiske. Våre tannleger hos Colosseumklinikken vil diskutere forskjellige alternativer med deg og komme frem til den beste løsningen for din munn. Uansett hvilken løsning dere velger vil du få en krone som varer lenge og ha et estetisk flott resultat.