Colosseum Tannleges Bedriftsavtale

Bedriftsavtale med Colosseum gir bedriftens ansatte den årlige undersøkelsen (inklusive 2 røntgenbilder og rens) til kun 650,- og 10% rabatt på alle ordinære behandlinger. I tillegg til fast tannlege med årlig innkalling og oppfølging, garanterer vi time på dagen ved akutt behov. Vår tannlegevakt på Majorstuen i Oslo holder åpent året rundt, og avtalevilkårene gjelder alle våre klinikker landet over. Uansett når og hvor tannproblemet oppstår kan vi hjelpe.

Lønnsomt

En bedriftsavtale med Colosseum bidrar til å synliggjøre din bedrifts arbeidsgiverprofil. Vi ivaretar dine ansattes tannhelse hos dyktige behandlere i flotte lokaler med sentral beliggenhet og tilgang på det mest moderne utstyret. For dine ansatte betyr bedriftsavtalen at den årlige tannlegesjekken fås til en svært gunstig pris. Dine ansatte får også prioritert tilgang på rask tannlegehjelp, også i helger og helligdager i Oslo, noe som fører til mindre arbeidsfravær og tannplager i arbeidstiden.

Lettvint

Vi sørger for lettvint administrasjon. All informasjon om bedriftsavtalen tilsendes både elektronisk og i papirutgave til deg og dine ansatte. Alle ansatte blir registrert som bedriftskunder under sitt første besøk på klinikken, etter å ha legitimert seg med siste lønnsslipp eller annen firma-ID. Heretter sørger vi for fast tannlege, årlig innkalling og oppfølging for dine ansatte. 

Tilgjengelig

Bedriftskunder får prioritet og vi garanterer time på dagen ved behov. Time kan enkelt bestilles på nett og bedriftsavtalen gjelder alle våre klinikker over hele Norge. I helger og helligdager tilbyr vi tannlegevakt på Majorstuen i Oslo ved akuttsituasjoner.

Spørsmål og bestilling

For spørsmål og bestilling av bedriftsavtale, send en mail til siri@colosseum.no eller ring 22 82 35 50.